De Swollenaer

Donderdag, 30 mei 2024

Nieuws uit Zwolle en omstreken

Sport&Spel dagen geven kinderen weer ruimte te sporten

Sport&Spel dagen geven kinderen weer ruimte te sporten
Redactie: Erik-Jan Berends

MARSLANDEN - Er wordt weer volop gesport op Sportpark Marslanden. Alle verenigingen hebben hun deuren weer voor jeugdleden geopend en werken met man en macht aan de verantwoordelijk sporten protocollen.

Op het sportpark zijn de komende weken ook nog andere sportactiviteiten. Zo heeft Sportpark Marslanden voor donderdag 7 en vrijdag 8 mei de Sport&Spel dagen georganiseerd. Op deze dagen worden kinderen in de leeftijd 4 tot en met 18 jaar uitgenodigd om eindelijk weer even lekker te sporten, over het voetbalveld rennen, duiken in het beachveld of tacklen op het rugbyveld. Van 09.30 tot 11.30 uur zijn de kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 welkom op het sportpark. Van 13.30 tot 15.30 uur kunnen kinderen in de leeftijd van 13 tot en met 18 jaar aan de slag. Ze hoeven niet lid te zijn van een van de verenigingen, maar leden van een vereniging zijn ook welkom. Ze moeten gewoon zin hebben om weer lekker te sporten.

Inschrijven

De kinderen gaan voetballen, frisbeeën, beachvolleyballen en rugbyen. De kosten bedragen 3,50 euro voor twee uur lang sporten. Materialen zijn aanwezig, de deelnemers hoeven dus alleen in sportkleding aan te komen. Inschrijven kan via www.sportparkmarslanden.nl/sportproducten. Verdere informatie over de corona maatregelen op het sportpark krijgen de deelnemers na het inschrijven.