De Swollenaer

Maandag, 15 juli 2024

Nieuws uit Zwolle en omstreken

Satink Keukens en Badkamers

Satink Keukens en Badkamers

Over Satink Keukens en BadkamersSatink keukens en badkamers

Satink Keukens en Badkamers in Zwolle heeft een showroom van 4000 m2, waar al meer dan 30 jaar volop inspiratie te beleven is. Want bij Satink is het kopen van een keuken of badkamer een ware beleving en dat beseft het team van zeven keuken- en drie badkameradviseurs zich terdege.

Het motto is bij Satink altijd al geweest: “Gewoon goed je best doen”, dat was en is nog steeds de grondslag. Het gaat er bij Satink om dat klanten tevreden zijn en dat zij zich ‘thuis’ voelen in de showroom. Er moet vertrouwen zijn om over te gaan tot de aankoop van een duurzaam product. Boven alles staat dat de klant de producten vindt die aansluiten bij zijn of haar wensen, met een goede prijs/kwaliteit verhouding, maar ook met de juiste afwerking van begin tot eind. Van offerte tot installatie en alles wat daar tussen gebeurt.

Satink keukensSatink staat voor kwaliteit met volop keuze voor elke smaak

In de reeds vernieuwde showroom staan maar liefst 75 compleet gestylde keukenopstellingen. Van landelijk tot design, van high-tech tot industrieel. Klanten kunnen kiezen uit de nieuwste collecties van alle topmerken, voorzien van de meest moderne trends. Alle keukens worden gebouwd van degelijke materialen en met uitstekende apparatuur staan ze voor een lange levensduur en veel woonplezier. Daarnaast volgt Satink de nieuwste innovaties op het gebied van duurzaamheid op de voet. Zo is het mogelijk om een keuken te kopen die gemaakt is van duurzame materialen.

Satink KeukensDe meest gerenommeerde merken zijn bij Satink te zien, waaronder Next125 en Poggenpohl. In de  keukencollectie van het merk Next125 zijn de keukens gebaseerd op de architectenrastermaat van 125 mm. Dat zorgt voor een eenduidige lijn en een harmonische aanblik. Een trendy keukenlijn met diverse uitvoeringen en opties. Satink is ook een van de geselecteerde leveranciers die Poggenpohl, het nummer 1-merk binnen de keukenwereld, mag verkopen. Het onderscheidende karakter van dit merk zit vooral in de hoogwaardige afwerking en kwaliteit. Bij een van de uitvoeringen die te bewonderen is bij Satink, is zelfs samengewerkt met de ontwerpers van Porsche.

Naast de keukens zijn er ook veel mogelijkheden op het gebied van badkamers en sanitair in de showroom te zien. Naast diverse badkameropstellingen met specials, zoals sauna’s, sunshowers en extra reinigende spoeltoiletten, kun je te kust en te keur kiezen uit mooie tegels tot wel 1,20 meter groot.

Satink keukens en badkamersDe wensen van de klant op de eerste plaats

Bij Satink is iedereen van harte welkom. Wanneer een afspraak wordt gemaakt met een adviseur dan wordt een persoonlijk en gedegen advies gegeven. De wensen van de klant worden geïnventariseerd tijdens een rondleiding langs de getoonde modellen en sfeerbeelden. De adviseur maakt op basis van alle wensen van de klant een schets van de droomkeuken.  Het geschetste idee vertaalt zich eerst in een 3D-tekening waarmee je een reëel beeld krijgt van de mogelijkheden. Wil je een kookeiland, extra kastjes, speciale inbouwapparatuur met merken, zoals Miele en Bosch, alles wordt in beeld gebracht. Ook accessoires worden meegenomen, zoals de Quooker, Bora’s geïntegreerde afzuigsysteem of de Grohe Blue Home voor nog zuiverder kraanwater. Met een vrijblijvende offerte kan de klant thuis eens rustig kijken of dit past bij zijn/haar wensen.

Satink KeukensPersoonlijk advies bij Satink

Bij Satink weten we dat een keuken en een badkamer belangrijk is voor mensen, het zijn rustpunten in huis. Een badkamer moet comfort bieden en een keuken moet vooral ook een plek zijn waar je goed kunt koken en waar het gezellig is. In ons advies houden wij daar altijd rekening mee. Wilt u persoonlijk advies? Dan bent u van harte welkom in onze showroom op de Huub van Doornestraat 4 in Zwolle. Voor meer inspiratie kunt u onze Satink Facebook en Instagram in de gaten houden. Hier vindt u de nieuwste trends en acties op keuken- en badkamergebied.