De Swollenaer

Vrijdag, 20 september 2024

Nieuws uit Zwolle en omstreken

Selectie SVI voor volgend seizoen al bijna compleet

Selectie SVI voor volgend seizoen al bijna compleet
Redactie: Mark de Rooij

ZWOLLE - Vrijwel de gehele selectie van SVI heeft toegezegd ook volgend seizoen voor de Zwolse ploeg uit te komen. Verdediger Timo ter Haar moet vanwege zijn studie een jaartje stoppen. Enkele talenten uit de jeugdopleiding maken wellicht de stap naar het eerste.

Voorzitter van de bestuursgroep voetbal, Arjan Jansen: "Tijdens de afgelopen periode hebben we met de spelers gesprekken gevoerd en onze sportieve ambities naar elkaar uitgesproken. Niet alleen voor het lopende seizoen, maar ook het komende seizoen. Dit heeft geresulteerd dat de spelers en staf nog genoeg progressie in elkaar zien. Hierdoor is de selectie voor volgend seizoen weer bijna compleet."

Trainer Joram Hendriks en zijn technische staf hebben veel vertrouwen in deze nog jeugdige, talentvolle selectie. SVI draait na een moeizame eerste seizoenshelft als een tierelier in de tweede klasse H en won al vijf duels op rij. Op 30 maart speelt het tegen WVF om de tweede periodetitel. Afgelopen zaterdag won het me 4-0 van een andere stadgenoot, Be Quick '28.