De Swollenaer

Donderdag, 25 april 2024

Nieuws uit Zwolle en omstreken

Zwolshe Boys 6 - HTC 5 ( 0-0)

Zwolshe Boys 6 - HTC 5    ( 0-0)
Ingezonden door: R.A.Visscher

Zwolsche Boys 6 - HTC 5 ( 0 – 0 )

Op zaterdag 19 Sept begint voor veel voetbal ploegen weer de nieuwe competitie. Uiteraard een gekke tijd waar we rekening met elkaar moeten houden maar fijn dat er toch weer gevoetbald mag worden. Vandaag de wedstrijd die ik voor u volg tussen Zwolsche Boys 6 en HTC 5

De eerste helft is goed te zien dat beide ploegen moeite hebben om een goed spelbeeld te geven. Moet wel zeggen dat de Boys beter in hun spel zitten. De Spits van de Boys is soms redelijk gevaarlijk maar komt niet tot scoren. De verdediging van HTC weet dit toch weer goed op te vangen. Na rust lijkt of bij de Boys het niet meer wil en beginen achteruit te voetballen. HTC komt steeds dichter bij het doel van de Boys. Alleen weet HTC niet tot scoren te komen omdat er net niet de spelers gevonden kan worden die het af kan maken. In de laatste minuten komen de Boys nog heel dicht bij door op de lat te schieten.

Alles bij elkaar weer een leuke wedstijd die op een sportieve manier wordt gevoetbald. Ja de competitie is weer van start gegaan.