De Swollenaer

Vrijdag, 18 oktober 2024

Nieuws uit Zwolle en omstreken

Win kaarten voor de Dutch Darts Masters in de IJsselhallen

Win kaarten voor de Dutch Darts Masters in de IJsselhallenWin kaarten voor de Dutch Darts Masters in de IJsselhallenWin kaarten voor de Dutch Darts Masters in de IJsselhallen
Redactie: Mark de Rooij

ZWOLLE – Dartsliefhebbers opgelet. Het is bijna zover. Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 mei zijn de beste darters ter wereld weer te bewonderen in de IJsselhallen en jij kunt daar bij zijn! De Swollenaer geeft verschillende setjes kaarten weg (vier keer 2 tickets voor de vrijdag, één keer 2 tickets voor de zaterdag en één keer 2 tickets voor de zondag).

De PDC, de bekendste dartbond ter wereld, strijkt voor het tweede jaar op rij neer in Zwolle voor een toernooi in de European Tour. Onze landgenoot Michael van Gerwen won vorig jaar in de finale van Steve Lennon met 8-5 en de beste darter ter wereld is van de partij om zijn titel te verdedigen.

De volgende spelers zijn geplaatst voor het hoofdtoernooi en spelen op zaterdag 25 mei hun eerste partij: Michael van Gerwen, Ian White, Daryl Gurney, Gerwyn Price, James Wade, Peter Wright, Rob Cross, Mensur Suljovic, Dave Chisnall, Ricky Evans, Joe Cullen, Simon Whitlock, Jonny Clayton, Stephen Bunting, Darren Webster en Jermaine Wattimena.

Barney van de partij

Raymond van Barneveld is ook te bewonderen in Zwolle. De Hagenaar, bezig, aan zijn laatste seizoen, is één van de spelers die zich, dit weekeinde al, heeft gekwalificeerd voor het hoofdtoernooi, net zoals Vincent van der Voort en Danny Noppert.

Gratis tickets

Om kans te maken op de gratis tickets moet je alleen nog even antwoord geven op onderstaande vraag:

'Hoe vaak is Michael van Gerwen wereldkampioen geworden?'

Stuur voor donderdag een mail naar redactie.swollenaer@brugmedia.nl met het antwoord op de prijsvraag, de dag of dagen waarop je aanwezig kunt zijn (vrijdag, zaterdag of zondag) en jouw naam, telefoonnummer en emailadres.