De Swollenaer

Vrijdag, 20 september 2024

Nieuws uit Zwolle en omstreken

Joran Pot volgt Van der Wal op bij vrouwen PEC Zwolle

Joran Pot volgt Van der Wal op bij vrouwen PEC Zwolle
Redactie: Mark de Rooij

ZWOLLE - Joran Pot volgt na dit seizoen Wim van der Wal op als hoofdtrainer van PEC Zwolle vrouwen. Pot is nu nog assistent-trainer.

Op de clubsite meldt PEC dat het de intentie is om drie seizoenen met elkaar door te gaan. "Inmiddels werken we al geruime tijd samen en zien we Joran groeien als trainer. In het verleden heeft hij als assistent-trainer al aangetoond dat hij over voldoende kwaliteiten beschikt om de rol van hoofdtrainer te vervullen. Nu is de tijd rijp om die volgende stap ook te maken", zegt Arjan Jansen van Regio Zwolle United, waar PEC vrouwen onder valt.

Pot: "De afgelopen jaren hebben we met PEC Zwolle Vrouwen stappen voorwaarts gemaakt. Ik ben blij dat ik hier mijn steentje aan kon bijdragen en verheugd dat ik vanaf komende zomer de kans krijg om vanuit de functie trainer/coach verder te bouwen aan de ontwikkeling van het team en de club. Ik kijk nu dan ook al uit naar het komende seizoen, maar uiteraard ligt de focus nu op de komende twee wedstrijden, waarin we ons proberen te plaatsen voor de kampioenspoule van de Eredivisie Vrouwen."