Slagerij Haverkort brengt in oktober een ode aan de worst. “De veelzijdigheid in vorm, smaak en het ambachtelijke productieproces biedt zó veel unieke factoren dat de worst wel eens wat extra aandacht verdient.”
“De biologische worst in het bijzonder want daar zit pas écht een verhaal achter. Van boer tot bord staan de natuur, het dierenwelzijn én natuurlijk de kwaliteit van de worst altijd centraal. Dat is letterlijk puur genieten!”
“Op 19 oktober 2017 laten wij u graag middels een boeiende demonstratie zien hoe biologische droge worsten worden gemaakt. Van het malen, mengen, drogen tot het roken van de worsten. U krijgt het gehele ambachtelijke proces te zien. U kunt de demonstratie om 16.00 uur dan wel om 19.00 uur bijwonen.”
Slagerij Haverkort uit Assendorp is de biologische slager van Zwolle. De slagerij vindt het belangrijk dat de dieren een goed leven hebben gehad. Dat is niet alleen beter voor de dieren zelf, maar ook voor de mensen. Biologisch vlees is beter en gezonder. Dat proef je! Of je nu vlees koopt in de slagerswinkel, een maaltijd (een ideaal en gezond alternatief voor als je geen tijd hebt zelf te koken) of Haverkort als cateraar thuis laat bezorgen.
Daarnaast heeft Haverkort elke week een nieuwe aanbieding passend bij een thema. Deze aanbiedingen zijn ook terug te vinden op de Facebookpagina van de slagerij.
Kom beleven en proeven!
Assendorperstraat 49, Zwolle
Tel: (038) 4216986
E: info@slagerijhaverkort.nl
W: www.slagerijhaverkort.nl