“In onze Keurslagerij is het iedere dag feest”, vertelt Rik van de Weg enthousiast. “Heerlijk dat we iedere dag mogen werken met het beste vlees, de beste ingrediënten en de lekkerste specerijen.”
Nog leuker vindt hij het dat zijn klanten juist dat zo waarderen en alleen vragen of het iets lekkerder is. “Dat maakt werken in een eetwinkel tot een feest.” Meat & Meals keurslager Van de Weg is dé specialist in puur en (h)eerlijk vlees. “Van dit verantwoorde vlees maken wij fantastische producten, zoals vleeswaren, snacks, barbecueproducten, hapjes en natuurlijk gebruikt onze chef kok dit mooie vlees ook voor onze kant-en-klare maaltijden”, legt Van de Weg uit.
Wie op zoek is naar iets speciaals, bijvoorbeeld een mooie Côte de boeuf of advies nodig heeft voor het bereiden van barbecuevlees. Meat & Meals keurslager Van de Weg kan haar klanten bijna overal mee helpen.
Een van de echte eyecatchers in de winkel is de grote rijp kast vol met rundvlees. In deze special dry-aged kast worden enkele delen waaronder de entrecote en ribeye vier tot zes weken gerijpt. Tijdens dit proces wordt ongeveer dertig procent van het vleesvocht verloren en dit resulteert in een ongelofelijke smaak concentratie en malsheid van het vlees.
Van de Weg: “Onze verse kant-en-klaar maaltijden vinden hun weg naar veel mensen in Zwolle. Jongeren maar ook zeker senioren die waarde hechten aan gemak, smaak en kwaliteit komen al snel bij ons terecht. Daarnaast zijn wij ook erg actief bij veel bedrijven. Overwerken met patat en pizza verveelt snel en ook veel werkgevers kiezen bewust voor een gezonde optie voor het personeel. Vaak leveren we maatwerk op het gebied van portiegrootte, verpakking en assortiment. De keuze is groot en varieert van de Hollandse, Italiaanse en Oosterse keuken tot ovenschotels. Graag vertellen wij meer over de vele mogelijkheden die wij bieden.”
Keurslager van de weg
Pijmanstraat 21
8014 VB Zwolle
(038) 460 01 70
www.vandeweg.meatenmeals.nl