De Swollenaer

Maandag, 22 april 2024

Nieuws uit Zwolle en omstreken

Foto Hans Keuzekamp maakt winnaars lezersfoto bekend

Foto Hans Keuzekamp maakt winnaars lezersfoto bekend
Foto: Eigen foto
Redactie: Erik-Jan Berends

De winnaars van de fotowedstrijd, met als thema ‘Vier de Zomer’, zijn bekend. In samenwerking met weekblad de Swollenaer organiseerde Foto Hans Keuzekamp een nieuwe fotowedstrijd onder de noemer ‘lezersfoto’ op de site van deswollenaer.nl.

Lezers van de lokale huis-aan-huis krant konden hun mooiste zomerfoto uploaden en meedingen naar de prijzen die beschikbaar zijn gesteld door Foto Hans Keuzekamp. Een bonte verzameling van leuke zomerfoto’s was het gevolg. De professionele fotografen van Foto Hans Keuzekamp beoordeelden de inzendingen. Vorige week werd in de winkel aan de Oude Vismarkt 20 de eerste prijs uitgereikt aan Dylan Veerbeek. Zijn winnende foto heet ‘Mini-vakantie in 2020’. Dylan omschrijft zijn foto als volgt: “Met deze foto wilde ik op grappige wijze de manier van vakantie vieren in beeld brengen. Niet alleen de onzekerheid rondom corona, maar ook de onzekerheid die het Nederlandse weer biedt.” Karin Edelenbos won de tweede prijs met haar foto ‘Vier de zomer met cultuur’. De derde prijs ging naar Jorn Jansen met ‘Zonsondergang in het Engelse Werk’.

Inmiddels is er weer een nieuwe fotowedstrijd van Foto Hans Keuzekamp en De Swollenaer. Het thema hiervan is ‘Kleur de Herfst’. Tot 1 december kunnen de mooiste herfstfoto’s worden geüpload op www.deswollenaer.nl/lezersfoto. Daarbij staat ook een duidelijke beschrijving. Ook nu zijn er weer mooie prijzen te winnen. Wie ook wil meedoen, gaat naar de site van de Swollenaer en kan gratis deelnemen.

Foto Hans Keuzekamp

Oude Vismarkt 20

8011 TB Zwolle

(038) 421 36 97

www.fotohanskeuzekamp.nl