De Swollenaer

Maandag, 22 april 2024

Nieuws uit Zwolle en omstreken

Eikenhouten bedden creëren een warme sfeer in uw slaapkamer!

Eikenhouten bedden creëren een warme sfeer in uw slaapkamer!
Redactie: Zakelijke redactie

Bent u op zoek naar een eikenhouten bed en wilt u uw bed volledig op met samenstellen? Bekijkt u dan het ruime aanbod van massief wild eiken bedden direct online bij Slaapkamerweb.nl. De webshop is voorzien van een handige online beddentool waarmee u eenvoudig en snel vanuit uw eigen huis een bent kunt samenstellen.

Met een ruim aanbod van massief eikenhouten bedden creëert u een prachtige landelijke uitstraling in uw slaapkamer. Een sfeervolle uitstraling waar u jarenlang van geniet.


De voordelen van eikenhouten bedden

Eikenhouten bedden zijn er in verschillende soorten en stijlen. Een eikenhouten bed staat voor degelijkheid. Ervaar de hoogwaardige kwaliteit in onze toonzaal en creëer een prachtige robuuste uitstraling in uw slaapkamer.

Eikenhouten tweepersoonsbedden zijn steviger dan standaard spaanplaat en bieden een garantie voor jarenlang slaapplezier. Doordat de eikenhouten bedden ook zwaarder zijn dan de spaanplaat bedden zijn de bedden minder gevoelig voor schade en blijven ze stevig op de plek staan. De eiken balken bedden zijn beschikbaar met houten poten of met een metalen poten/beugels.

Een handige beddentool om je eikenhouten bed op maat samen te stellen!

Bij slaapkamerweb.nl kunt u eenvoudig uw bed vanuit huis samenstellen. Dankzij de handige beddentool in de webshop kunt u uw eikenhouten bed volledig personaliseren naar uw eigen smaak.

Wilt u uw bed voorzien van een houten hoofdbord, een houten balk of toch een hoofdbord in lederlook? Via de handige beddentool creëert u een bed die voldoet aan al uw wensen.

Wilt u ook graag uw bed op maat samenstellen, kies dan uw favoriete stijl en stel het bed direct online samen.


Gratis bezorging en montage van uw bed

Koopt u uw bed online via Slaapkamerweb.nl dan wordt uw bed gratis bezorgd en vakkundig gemonteerd door onze specialisten. U hoeft zich geen zorgen te maken om de onderdelen van de eikenhouten bedden naar boven te slepen, onze monteurs doen al het zware werk voor u.

Wilt u toch graag het eikenhouten bed bewonderen, komt u dan langs in de toonzaal. Onze toonzaal wordt doorlopend aangevuld met nieuwe bedden en kledingkasten, het is daarom verstandig dat u vooraf informeert via de klantenservice of het bed in de toonzaal te bezichtigen is.

Titel: Eikenhouten bedden » Personaliseer je bed online!
Beschrijving: Eikenhouten bedden van hoogwaardige kwaliteit zijn de trend van 2020! »

Personaliseer je bed vanuit huis dankzij de handige beddentool |Gratis bezorging & montage!