De Swollenaer

Maandag, 22 april 2024

Nieuws uit Zwolle en omstreken

Biometrische Intelligente Glazen tijdens Eyewear & Fashion Event

Biometrische Intelligente Glazen tijdens Eyewear & Fashion Event
Foto: Eigen foto
Redactie: Erik-Jan Berends

Het jaarlijkse Eyewear & Fashion Event wordt op vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober weer gehouden bij Mijn optiek Kale. De monturen worden gecombineerd met glazen met B.I.G. Vision technologie, zodat de beste looks worden gecombineerd met het beste zicht.

“Elk oog is anders en bestaat uit unieke kenmerken als kleur, vorm, grootte en sterkte afwijking”, zegt Erwin Vos van Mijn optiek Kale. “Dankzij B.I.G. Vision van Rodenstock zijn wij nu in staat om brillenglazen te maken die zijn afgestemd op de biometrische data van elk individueel oog. Hierin gaan wij veel verder dan de huidige standaard binnen de optiek. Met een onderzoek met onze hypernauwkeurige DNEye scanner worden de biometrische parameters gemeten, zoals de lengte van uw ogen, de pupilgrootte, hun reactie op verschillende lichtomstandigheden en nog veel meer. Dit resulteert in Biometrische Intelligente Glazen (B.I.G.) voor het meest optimale zicht.” Tijdens het Eyewear & Fashion Event op 9 en 10 oktober heeft Mijn optiek Kale, naast hun eigen uitgebreide collectie, de volledige collecties van de merken NaoNed, Helden, Coblens en BlackFin in de winkel. Tijdens het event profiteren klanten van 15 procent korting op de aanschaf van een complete bril. Daarnaast beschikt Mijn optiek Kale deze dagen over een extra meetruimte in de vorm van een B.I.G. caravan.

Wie ook een uniek en kosteloos oogonderzoek wil ervaren of meer informatie wenst over de voordelen van Biometrisch Intelligente Glazen van Rodenstock, kan snel een afspraak maken via (038) 460 93 67 voor een meting tijdens de B.I.G. Vision Oogmeetdagen op 9 en 10 oktober.

Mijn optiek Kale

Wade 11

8043 LR Zwolle

(038) 460 93 67

www.mijnoptiekkale.nl