Het vlees van slagerij haverkort is van biologische herkomst, dus hebben ze voldoende ruimte gehad, geen antibiotica en uitsluitend biologisch voer. Tevens gebruikt de boer geen bestrijdingsmiddelen en kunstmest op zijn weiland. Hierdoor is er een beter natuurlijk evenwicht op zij n grond en hebben insecten en vogels een betere leefomgeving.
Biologische slagerij Haverkort produceert vele soorten winterkost in eigen worstmakerij. Wij gebruiken geen kunstmatige geur, kleur of smaakstoffen, dus al onze producten zijn puur van smaak, gezond en duurzaam. Al deze producten zij n gemaakt volgens traditionele recepten die sinds de start van onze slagerij in 1931 gebruikt worden. Zo vindt u bij ons naast balkenbrij ook bloedworst, rolpens en bakleverworst. Als vleesgerecht hebben wij voor u zuurkoolspek, casselerrib en eisbein. Naast het produceren van winterkost als vlees gerecht, maken wij ook kant en klare maaltij den en soepen, deze worden per seizoen aangepast en dus hebben wij in deze winterperiode stampotten, soepen en stoofpotten als hachee en goulash. Maar ook wild stoofpotten zoals hazepeper en wildgoulash.
Graag nodigen wij u uit om onze biologische slagerij te bezoeken en u te laten adviseren en informeren over onze pure en natuurlijke producten.
Biologische Slagerij Haverkort
Assendorperstraat 49, Zwolle
T: (038 421 69 86
www.slagerijhaverkort.nl