De Swollenaer

Maandag, 22 april 2024

Nieuws uit Zwolle en omstreken

Activiteit Singlesclub Zwolle

Activiteit Singlesclub Zwolle
Ingezonden door: Peter Schuurman

De Singlesclub Zwolle en omgeving, organiseert voor 50-plussers (volgens de RIVM-richtlijnen) op zondag 20 september de volgende activiteit.

We gaan vandaag naar de Beeldentuin in Witharen, een prachtige beeldentuin van 15.000 m2. Daarnaast worden in de twee galeries keramiek, meubels en schilderijen geƫxposeerd.
Er is in de beeldentuin een nieuwe Zomerexpositie ingericht met ruim 100 werken van ca.10 verschillende gastkunstenaars. Tevens is er een extra expositie onder de overkapping in de tuin geĆÆnspireerd op 75 jaar Vrijheid, dit met medewerking van regionale kunstenaars.

Het is een beeldentuin met een prachtige vijver en veel plekken met een eigen sfeer en kunstwerken. Verspreid over het hele terrein zijn er ook stoeltjes en bankjes om even te pauzeren. Na afloop gaan we wat drinken bij het theehuis op het terrein.

Wil je meedoen met deze activiteit, neem dan (tot uiterlijk donderdag 18.00 uur) contact op met Hans: tel. 038-4479656 of e-mail opaddy@upcmail.nl

Tip: als lid kun je iedere zondag aan diverse activiteiten van onze vereniging deelnemen, waarbij het vervoer onderling wordt geregeld.

Voor meer informatie ga naar onze website: www.singleszwolle.nl of onze Facebookpagina.