De Swollenaer

Maandag, 15 juli 2024

Nieuws uit Zwolle en omstreken

Tapijttegelhandel.nl

Tapijttegelhandel.nl

Voor het grootste aanbod tapijttegels van heel de Benelux ga je naar Tapijttegelhandel.nl in Emmeloord. Tapijttegels van alle bekende merken - o.a. Desso, Interface, IVC en Modulyss – zijn bij ons te koop. Tapijttegels zijn dé sfeermakers in je woonkamer en zijn eenvoudig zelf te leggen. Door te kiezen voor de tapijttegels van Tapijttegelhandel.nl houd je nog een hoop geld over voor inrichting en woonaccessoires.

De voordelen van Tapijttegelhandel.nl
✓ Gratis proefmonsters
✓ Jouw partner in projectstoffering
✓ Grootste collectie van de Benelux
✓ Gratis verzending vanaf €300,-, excl. btw
✓ Spotgoedkope restpartijen, altijd op voorraad

Altijd de goedkoopste
Niet zomaar durven we te stellen dat je bij Tapijttegelhandel.nl altijd het goedkoopst uit bent. In onze showroom van liefst 800 m2 vind je namelijk altijd vele kleine restpartijen, die tegen zeer zachte prijsjes mee te nemen zijn. Zo kun je bij ons terecht voor tapijttegels vanaf slechts 80 cent per stuk! Bij een bestelling met een waarde van 300 euro of meer bezorgen we de tapijttegels bovendien gratis bij je thuis of op de zaak.

Ongekend groot aanbod
We zeiden het al: Tapijttegelhandel.nl beschikt over een enorme showroom, waardoor we altijd een groot en divers aanbod aan tapijttegels kunnen bieden. Om het in cijfers uit te drukken: bij ons zijn altijd meer dan 250 duizend tapijttegels direct uit voorraad leverbaar en dat dus tegen de beste prijzen. Hoe we het voor elkaar krijgen? Meer dan 20 jaar ervaring heeft ons geleerd scherp in te kopen bij de beste leveranciers.

Gemakkelijk te bereiken
Voor wie graag eerst eens langs wil komen om onze tapijttegels te bekijken, is onze ligging zeer gunstig. We zijn gevestigd vlakbij het knooppunt Emmeloord, waar de A6 en N50 samenkomen. Hierdoor zijn we vanuit heel Nederland uitstekend te bereiken.

Profiteer ook van onze voordelen
Voor het grootste aanbod scherp geprijsde tapijttegels kom je dus langs bij Tapijttegelhandel.nl in Emmeloord of kijk je op onze website: www.tapijttegelhandel.nl. Naast tapijttegels kun je bij ons ook terecht voor laminaat, pvc, vinyl, tapijt, raamdecoratie en kunstgras. Heb je vragen over onze vloerbedekkingen? Bel ons dan gerust op 0527 252062 of stuur een mailtje naar info@tapijttegelhandel.nl.