De Swollenaer

Maandag, 22 april 2024

Nieuws uit Zwolle en omstreken

Camperverhuur De Leukste Camper

Camperverhuur De Leukste Camper

Ontdek het avontuur, de gezelligheid, het comfort en de vrijheid van het “weg- zijn” met een camper. Camperverhuur De leukste Camper, gerund door Gerard en Anita Bultman, verhuurt ruim 60 verschillende campers van verschillende locaties door geheel Nederland. Zodat u het gevoel van ultieme vrijheid kunt ervaren, zonder zelf een camper aan te hoeven schaffen.

 

Camperverhuur De leukste Camper, gerund door Gerard en Anita BultmanErvaar ultieme vrijheid

Reizen met een camper is genieten van de optimale vrijheid. U beslist onderweg zelf waar u morgen de dag doorbrengt. Komt u een mooi plekje tegen dan parkeert u daar uw huis en geniet u van de omgeving. En als dat bevalt dan heeft u de mogelijkheid om een paar dagen langer te blijven staan. De ene dag staat u bij een prachtige fjord midden in de Noorse natuur en de volgende dag bezoekt u een mooi stadje. Of u wijkt de koude maanden uit naar het warme zuiden. Wordt het weer minder mooi? Dan stapt u in en rijdt u de zon achterna!

 

Een camper huren

U hoeft niet zelf over een camper te beschikken om met de camper op vakantie te gaan. Bij De Leukste Camper kunt u diverse soorten campers huren. Campers met verschillende indelingen, op verschillende locaties in Nederland. Zo is er altijd wel een depot bij u in de buurt. Door gebruik te maken van een van de leuke aanbiedingen hoeft dit ook niet meteen een prijzige vakantie te worden. Er zijn al mogelijkheden vanaf € 1450,- voor 4 weken (laagseizoen). Persoonlijke service en 24 uurs bereikbaarheid als u onderweg bent is bij De leukste Camper nog heel gewoon! De campers zijn ook compleet verzekerd inclusief pechhulp.

 

Een camper kopen

Mocht u besluiten om zelf een camper te kopen dan kunnen we bij De leukste Camper u ondersteunen en adviseren bij de aanschaf. Ook is het mogelijk om de camper daarna via ons te verhuren om zo zelf gratis te reizen en nog een mooi rendement op uw geld te krijgen.

 

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op

Voor meer informatie over de beschikbare campers kunt u op www.deleukstecamper.nl kijken of bellen met 06-22576596. Ook kunt u een afspraak maken om de verschillende modellen eerst te bekijken. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen over de aankoop van een camper.

 

De Leukste Camper

Rozenbergerweg 1
8084 PG 't Harde
Telefoon: 06-22576596
E-mail: info@deleukstecamper.nl

Camperverhuur De leukste Camper verhuurt ruim 60 verschillende campers van verschillende locaties door geheel Nederland.