De Swollenaer

Maandag, 15 juli 2024

Nieuws uit Zwolle en omstreken

B&S Media Internetmarketing bureau in de regio Zwolle

B&S Media Internetmarketing bureau in de regio Zwolle

Een succesvolle, goed vindbare website, meer klanten en dus meer omzet. Een droombeeld? Niet als je gebruikmaakt van de diensten van B&S Media Internetmarketing! Dankzij de internetmarketingspecialisten uit de regio Zwolle haal je het uiterste uit je website. Van website-ontwikkeling tot het realiseren van topposities in de Google-zoekresultaten. Het maakt B&S Media hét full-service internetmarketingbureau van Zwolle en omstreken.

 

Wie wij zijn

Reeds in 2007 werd het fundament gelegd van wat inmiddels uitgegroeid is tot een grote speler in de internetmarketingbranche. B&S Media beschikt over meer dan 25 marketeers die allen hun eigen specialisatie hebben. Als gecertificeerd Premier Google Partner leren we bovendien continu bij, om de vele MKB’ers die we al naar volle tevredenheid helpen nóg beter van dienst te kunnen zijn.

 

Wat doet B&S Media?

MKB’ers aan meer klanten en meer omzet helpen dus. Hoe doen we dat? We zijn gespecialiseerd in webdesign, SEO (zoekmachineoptimalisatie) en SEA (adverteren via Google). Zodoende kan B&S Media je helpen bij het ontwikkelen, perfectioneren en beter vindbaar worden van je website. Onze afdeling webdesign zorgt voor een site die perfect past bij jouw business en zodoende optimaal rendeert.

 

Vervolgens kunnen we middels het schrijven van pakkende landingspagina’s, het versterken van de autoriteit en het optimaliseren van de technische staat de website boosten in de organische (‘gewone’, niet-betaalde) zoekresultaten van Google. Ook kunnen we je helpen bij het opzetten van advertentiecampagnes in Google.

 

In het kort kun je bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • Adverteren in Google (SEA)
  • Organisch stijgen in Google (SEO)
  • Webdesign
  • Website-optimalisatie
  • Website-ontwikkeling

 

Hoe doen we dit?

Wij hechten er grote waarde aan samen te werken met onze klanten. Uiteindelijk draait het om jouw online succes. We nemen je weliswaar alle zorgen uit handen, als het gaat om de ontwikkeling en het vindbaar worden van je website, zodat je je volledig kunt richten op het runnen van je bedrijf. Wel hebben we baat bij jouw input, aangezien jij jouw (potentiële) klanten het best kent.

 

We houden je ook graag op de hoogte van de verrichte werkzaamheden en de resultaten hiervan. We begrijpen namelijk dat het voor jou wellicht een ver-van-je-bed-show is en vinden het belangrijk inzichtelijk te maken hoe we je precies helpen. B&S Media is open, proactief en onze specialisten zijn altijd te bereiken voor jou als ondernemer.

 

Met wie werken wij samen?

Zowel de grote als kleine MKB’er is van harte welkom bij B&S Media. Wij zijn gespecialiseerd in het stimuleren van de online vindbaarheid van het midden- en kleinbedrijf. Of je nu een kapperszaak runt, een interieurwinkel of een restaurant bezit: door onze jarenlange ervaring weten we precies wat voor welke branche werkt. Daarnaast werken we met plezier samen met andere websitebouwers, communicatiebedrijven en reclamebureaus.

 

De missie en visie van B&S Media

Ons ultieme doel is jou te helpen aan meer leads en meer omzet. Jouw succes is ons succes. Dit realiseren we door het ontwikkelen van professionele websites, die optimaal vindbaar zijn in Google. Het maakt ons trots een aandeel te mogen hebben in de vooruitgang van jouw bedrijf.

 

Het merendeel van onze oorspronkelijke partners werkt nog steeds naar volle tevredenheid met ons samen. Daaruit blijkt maar weer dat onze inzet gewaardeerd wordt. Dat is voor ons van groot belang. Wij geven om onze relaties en bouwen graag een echte band op. Immers: we kunnen het ook niet alleen! Samen komen we tot de beste resultaten.

 

Waarvoor B&S Media staat?

  • Betere resultaten voor jouw investering
  • Een heldere, persoonlijke en proactieve werkwijze
  • Een eerlijke en betrouwbare Premier Google Partner
  • Een gemiddelde waardering met een 9,6 door onze relaties

 

Ook in zee gaan met B&S Media?

Wil jij ook maximaal online succes? Neem dan eens - geheel vrijblijvend - contact op met één van onze adviseurs. Op doordeweekse dagen kun je ons bereiken door te bellen naar 038 337 6678 of te mailen info@bsmedia.nl. Meer informatie over onze diensten vind je natuurlijk op onze website.

Carlsonstraat 13

8263 CA Kampen

Het team van B&S Media helpt je aan meer leads en meer omzet.