De Swollenaer

Donderdag, 25 april 2024

Nieuws uit Zwolle en omstreken

Nazorgcentrum IntermeZZo organiseert workshop

Nazorgcentrum IntermeZZo organiseert workshop
Foto: Eigen foto
Redactie: Erik-Jan Berends

ZWOLLE - Bij IntermeZZo, nazorgcentrum voor mensen met kanker, wordt op maandagochtend 5 oktober de workshop Look Good Feel Better gegeven.

De workshop is speciaal bestemd voor vrouwen met en na kanker. Behandeling tegen de ziekte betekent soms verandering van uiterlijk. Tijdens de workshop krijgen de deelnemers praktische tips hoe daarmee om te gaan.

Huid

Door verlies van wenkbrauwen, wimpers en haren ziet iemand er vaak anders uit dan voorheen. Ook de conditie en kleur van de huid kunnen veranderen. In een kleine groep gaan de deelnemers met een speciaal daarvoor opgeleide schoonheidsspecialiste en een haarwerker aan de slag. Resultaat is een spiegelbeeld waar weer een glimlach verschijnt. Het samenzijn met lotgenoten is voor veel vrouwen ook prettig. Aan de workshop Look Good Feel Better zijn geen kosten verbonden. Aanmelden is wel nodig (038) 424 60 88.

Activiteiten

IntermeZZo is geopend op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. Wie behoefte heeft aan een gesprek of wil onderzoeken welke activiteiten steunend zijn, kan binnenlopen. Elke bezoeker krijgt wel gezondheidsvragen voorgelegd in verband met coronamaatregelen. Wie klachtenvrij is, kan na ontsmetting van de handen binnenkomen. Op de locatie zijn strikte hygiënemaatregelen, de anderhalve meter afstand en éénrichtingsverkeer van toepassing. Zo houdt IntermeZZo de locatie coronavrij voor de gasten en de vrijwilligers.

Zie voor meer informatie www.intermezzo-zwolle.nl.